Hordalandsfotball

Oddstips 14.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


En meget pen treff i går til over 3 ganger pengene. I dag er det fredag og nye muligheter på Langoddsen. Det er full runde i OBOS ligaen i dag. I tillegg har vi en kamp i Champions League mellom Barcelona og Bayern Munchen . Så litt å velge mellom er det før vi går inn i helgen.

Åsane – HamKan (Scorer Udahl?) Ja 2.15
Vi skal se på kampen mellom Åsane – HamKam. Ham-Kam har ikke vunnet noen av sine 10 siste kamper. Ham-Kam har ikke vunnet noen av sine 9 siste bortekamper. For et år siden lå Ham-Kam på 10. plass med 11 poeng. Nå er de på 16.plass med 2 poeng. Åsane ligger på 5.plass med 13 poeng, noe som må regnes som meget bra siden de er nyopprykket. Oddsen på kampen: H 1.70, U 3.85 og B 3.85. Vi går for en annen variant der vi tror Henrik Udahl scorer til 2.15 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Barcelona – Bayern München B
Stjørdals-Blink – Sogndal B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: