Hordalandsfotball

Oddstips 15 august.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Karoline Forselius


Lørdag og nye sjanser på langoddsen. Det er et blandet utvalg som møter oss denne helgen. En del norsk fra PostNord-liga og opp til Toppserien og Eliteserien. En Champions League kamp mellom Manchester City og Lyon finner vi også. Husk at det er Lotto trekning også i kveld.

Vard Haugesund – Asker H 1.95
Vi skal se på kampen Vard Haugesund – Asker i Post Nord ligaen. Vard laget ligger på 3.plass med 12 poeng i en tetklynge som forløpig har skilt seg ut. Asker gikk på et tap i sist kamp og ligger nå på 6.plass med 8 poeng. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.80 og B 2.75. Dette er en kamp som Vard bør vinne på hjemmebane. Odds på 1,95 er kanskje ikke all verden , men kan man doble pengene sine så er det bra. Kampstart kl 1630.

Alternative kamper:
Sarpsborg 08 – Molde B
Arendal – Bryne FK B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens pott:

Sjekk dagens Tippetips av Arne Scheie: