Hordalandsfotball

Oddstips 16.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Karoline Forselius


Søndag og nye muligheter på Langoddsen. Det er et brukbart utvalg i dag. Mye norsk fotball med runde i Eliteserien, Toppserien og ellers nedover i systemet. En kamp i Euro League går også, mellom Sevilla og Manchester United.

Brann  – Mjøndalen (Over/under 3.5 mål) Over 2.75
Vi tar for oss kampen mellom Brann og Mjøndalen i dag. Mjøndalen ligger på 14 plass med 11 poeng. Brann på 7.plass med 18 poeng. Med sine 4 gule kort, har Amer Ordagic flest på Brann. Stian Aasmundsen har flest på Mjøndalen med 5 kort. Gilbert Koomson er toppscorer på Brann med 8 mål. Shuaibu Lalle Ibrahim har scoret flest for Mjøndalen med sine 5 mål. Mjøndalen har spilt 4 bortekamper på rad med tap. Oddsen på kampen: H 1.65, U 3.85 og B 4.80. Vi ønsker en litt bedre odds og går for handikap spillet over 3,5 mål til 2,75 i odds. Euforien er stor i Brann nå med den nye treneren Kåre Ingebrigtsen på plass. Det tror vi vil slå ut i en del mål. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper
Rosenborg BK Kvinner – Vålerenga H
Sevilla – Manchester United B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Klar for Flax?

Sjekk ukens lykkespill: