Hordalandsfotball

Oddstips 17.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Nicholas Noreng


Det er mandag og nye muligheter på Langoddsen. Det var mye bra fotball i helgen og det fortsetter også i dag. Full runde i OBOS ligaen, runde i Allsvenskaen og litt ymse fra de europeiske serier. Vi skal se på en kamp i Obos-ligaen mellom Jerv og Tromsø.

Jerv – Tromsø B 1.95
Jerv ligger på 8.plass med 12 poeng, Tromsø på topp med 24. Jerv sin hjemmestatistikk denne sesongen: 1-3-0. Diego Campos er toppscorer på Jerv med 5 mål. Eric Kitolano har scoret flest for Tromsø med sine 3 mål. Jerv er uten tap på sine 8 siste kamper. Gjestene har ladet opp til kampen med to dager i Fevik. Der har laget fått gresstrening før dagens kamp. Oddsen på kampen: H 3.35, U 3.35 og B 1.95. Selv om Tromsø tapte siste kamp så tror vi at de blir for sterke for Jerv. 1.95 i odds på borteseier er ikke så verst her. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper
Strømmen – Øygarden H
Åsane – Sandnes Ulf U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Klar for litt Flax i livet?

Har du husket å levere Lotto?: