Hordalandsfotball

Oddstips 18.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Et litt magert utvalg med fotball i dag. Men det gjelder å finne de rette kampene som man kan tjene seg noen kroner på. I dag starter det opp igjen med Champions League kvalifisering allerede før årets utgave er avgjort.

RB Leipzig – Paris Saint-Germain (PSG scorer i begge omganger) Ja 2.30
I dag skal vi se på en kamp i årets utgave av mesterligaen mellom RB Leipzig – Paris Saint-Germain. Det er semifinale og det spisser seg til. PSG er nok favoritt med 11 kamper på rad med seier. RB har hatt en mer kronglete vei, men er et meget godt lag. Oddsen på kampen: H 4.00, U 3.80 og B 1.75. Vi går for en handikap variant der PSG scorer i begge omganger til 2.30 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
KFUM Oslo – Kongsvinger H
Sligo Rovers – Waterford H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott: