Hordalandsfotball

Oddstips 19.august

  • Eirik Gudmundsen


Det ble en fin treff i semifinalen i Mesterligaen tirsdag. Denne onsdagens fotball er i stor grad preget av kvalifisering til neste års Champions League. Norges kandidat,Molde, skal møte finske Kupio PS i kveld. I tillegg er det pene penger å hente i onsdagens Lotto.

Lyon – Bayern München (Blir det straffespark?) Ja 2.45
Det er to kamper igjen av årets Champions League,Lyon mot Bayern Munchen og så finalen. Lyon overrasket stort mot Manchester City og slo de ut av turneringen. Lyon har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Bayern München. Bayern München er uten tap på sine 25 siste kamper. Bayern München har vunnet 20 kamper på rad. Tyskerne knuste Barcelona i kvartfinalen i Champions League med hele 8-2! Dette er bakteppe for dagens oppgjør. Oddsen på kampen: H 10.00, U 6.40 og B 1.22. Lyon levnes ikke stor mulighet for å vinne med disse oddsene. Vi ønsker å heve oddsene og går for varianten at det blir et straffespark i kampen og det til 2,45 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Ferencvarosi Tc – Djurgården H
NK Celje – Dundalk H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: