Hordalandsfotball

Oddstips 2.august.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


I dag er det søndag og nye muligheter på Langoddsen. De som fulgte våre forslag i går fikk full uttelling da alle tre gikk inn og til meget gode odds. I dag er det full runde i Eliteserien, full runde i Serie A i Italia og noen kamper i Toppserien.

Odd – Rosenborg U 3.20
Vi skal til Eliteserien og se på kampen Odd – Rosenborg. Odd på 5.plass med 18 poeng. Rosenborg på 4.plass med 19 poeng. Meget jevnt mellom de to lagene. Tobias Lauritsen er toppscorer på Odd med 3 mål. Kristoffer Zachariassen har scoret flest for Rosenborg med sine 4 mål. I de siste 21 møtene når Odd spiller hjemme, har de vunnet 3, det har blitt 5 uavgjort, mens Rosenborg har vunnet 13. Målforskjellen er 40-21 i favør Rosenborg. Oddsen på kampen:  H 2.50, U 3.20 og B 2.70. Vi går for en U her til 3.20 i odds. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper :
Avaldsnes – Sandviken B
Rosenborg Kvinner – Klepp, Handikap 0-1 , H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Se lykkespillene til uken: