Hordalandsfotball

Oddstips 20.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er torsdag og nye muligheter på Langoddsen. Vi har lagt bak oss noen dager med mye Euro League og Champions League på langoddsen. Derfor blir det en overgang til mer obskur hverdags fotball i dag. Vi skal se på en kamp i den skotske Premiership.

St. Johnstone – Aberdeen H 2.45
Det er kampen mellom St. Johnstone – Aberdeen. Aberdeen har ikke tapt på sine 7 siste bortekamper.
I de siste 29 møtene når St Johnstone spiller hjemme, har de vunnet 8, det har blitt 9 uavgjort, mens Aberdeen har vunnet 12. Målforskjellen er 35-29 i favør Aberdeen. Hjemmelaget har 4 poeng, bortelaget fortsatt er uten poeng. Oddsen på kampen: H 2.45, U 2.90 og B 2.65. Vi satser på at St.Johnstone tar alle poengene til 2.45 i odds. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper :
Al Shabab Kuwait – AL Tadhamon H
Cerro Largo FC – Liverpool Montevideo B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: