Hordalandsfotball

Oddstips 21.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fredag og nye muligheter på Langoddsen. Det er noen godbiter i dag, kvartfinaler i kvinnenes Champions League og finale i EuroLeague. Vi skal se på kampen mellom Sevilla og Inter.

Sevilla – Inter B 2.10
Inter er uten tap på sine 11 siste kamper. Sevilla er uten tap på sine 20 siste kamper. Inter har vunnet 6 kamper på rad. Så begge lag er i utmerket form og vil gjerne stikke av med seieren i denne kampen. Oddsen på kampen: H 3.35, U 3.30 og B 2.10. Inter er favoritt i denne kampen og vi følger NT sine odds og går for en B til 2,10 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper.
Derry City – Cork City FC , over 2,5 mål.
Bordeaux – Nantes H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens pott:

Unn deg litt Flac denne fredagen: