Hordalandsfotball

Oddstips 22.august

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset


Det er lørdag og utvalget er bedre enn de siste dagene. Full runde i norsk Eliteserie og Toppserien. I tillegg er det kamper fra Frankrike, Belgia, Skottland, Finland og Sverige for å nevne noen nasjoner i aksjon. Det vitner at de lokale seriene begynner å komme i gang rundt om i Europa nå. Husk også å levere inn dagens Lotto. Flotte penger å hente også denne uken.

Rangers – Kilmarnock (Rangers scorer i begge omganger) Ja 1.75
En kamp mellom to lag som liker å lage mål. Rangers har denne sesongen inntatt tabelltoppen i den skotske serien med 10 poeng på de første fire kampene. Laget har 7-0 i målforskjell. De to første hjemmekampene på enorme Ibrox er vunnet 3-0, mens de skuffet litt i forrige runde med kun 0-0 mot Livingstone på bortebane. Gjestene Kilmarnock er seiersløs, men står igjen med kun to poeng på de første fire kampene. Klubben har 5-7 i målforskjell. Klubben tapte 1-2 hjemme mot St.Johnstone forrige runde. Vi tror Rangers kontrollerer dette greit hjemme og scorer i begge omgangene i dag.

Alternative kamper:
Kolbotn – Arna-Bjørnar B 2.45
Sandviken – Klepp O/U 3.5 mål Under 1.62
Lyn – Røa H 3.05
LSK – VIF U 3.60

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott:

Sjekk dagens tippetips: