Hordalandsfotball

Oddstips 23.august

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset


Det er finale i Mesterligaen denne søndagen og duellen mellom PSG – Bayern Munchen kommer til å bli en meget spennende affære. Kampstart der er klokken 2100. Kampen spilles i Lisboa. Ellers er det lett blanding med kamper fra lavere divisjoner i Norge, Sverige, Færøyene og Japan som dominerer.

PSG – Bayern München B 2.00
Det er klart for Mesterligafinalen denne søndagen. Kampen går i Lisboa etter at UEFA måtte legge om på hele turneringen for å komme i mål. PSG hadde få problemer med tyske Red Bull Leipzig i semifinalen. Laget vant greit med 3-0 i den duellen. I kvartfinalen klarte laget å snu 0-1 til 2-1 seier på få minutter helt på tampen av kampen. Tyske Tuchel leder det franske mesterlaget, så det kan være til klubbens fordel at han har god kjennskap til dagens motstander. Mbappe og Neymar er nøkkelen fremover skal laget ha en sjanse til å vinne.

Bayern München stod garantert for den største fotballprestasjonen i 2020 da klubben nedsablet et Barcelona i kvartfinalen. Hele 8-2 vant laget til Flick i den kampen og klubbens spillere som Müeller, Couthino, Gnabry med flere stod virkelig frem. Gnabry fortsatte å vise kjempeform i semifinalen mot Lyon sist, der klubben vant 3-0. Norsk Tipping har 90 spill å velge mellom i dette oppgjøret. Vi velger en tradisjonell B til dobling av pengene våre.

Andre spill:
Vinner PSG Mesterligaen? Nei 1.55
AIK H 1.70
Åsane D (hcp 0-1) H 1.80

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Sjekk om du har Flax:

Se kommende ukes lykkespillpotter: