Hordalandsfotball

Oddstips 24.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det ble en tett og spennende Mesterligafinale, men tipset vårt satt som det skulle. Dermed doblet du pengene om du fulgte våre tips. Mandagen byr på nye muligheter på Langoddsen. Det er full runde i OBOS-ligaen og en kamp i Eliteserien. Noe utenlands fotball er det selvsagt også, så det er litt å velge i.

Øygarden – Jerv B 2.10
Vi skal se på en kamp i OBOS-ligaen mellom Øygarden og Jerv. Øygarden har ikke vunnet noen av sine 7 siste kamper. Øygarden sin hjemmestatistikk denne sesongen: 0-2-2. Martin Andersen er toppscorer på Øygarden med 5 mål. Diego Campos har scoret flest for Jerv også med sine 5 mål. Oddsen på kampen: H 2.90, U 3.45 og B 2.10. Øygarden er på nedrykks plass, Jerv nr 6 på tabellen. Jerv har ikke tapt på sine 6 siste kamper. Vi tror at Jerv blir for sterke for Øygarden og vinner en borteseier her til 2.10 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper :
Sandnes Ulf – HamKam B
Raufoss – Ullensaker/Kisa H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Lykkespillene til uken: