Hordalandsfotball

Oddstips 25.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er et magert utvalg med fotball som møter oss denne tirsdagen. Det vi finner er kvalifiseringskampene til kommende års Champions League. En godbit er VfL Wolfsburg – FC Barcelona, semifinale i Champions League for kvinner. Med en del norske spillere involvert. Vi velger oss likevel en annen kamp.

PAOK Thessaloniki – Besiktas H 2.15
Men vi skal se på en kamp mellom PAOK Thessaloniki – Besiktas JK. PAOK er uten tap på sine 6 siste kamper. Besiktas har vunnet 4 kamper på rad. Dette blir nok mer en vekting av de to landenes ligaer opp mot hverandre. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.05 og B 3.00. Vi tror at PAOK tar denne seieren på hjemmebane til 2,15 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper:
Shakhtar Donetsk – Dynamo Kiev H
VfL Wolfsburg – FC Barcelona H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Klar for Flax:

Dagens pott: