Hordalandsfotball

Oddstips 26.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det ble et pent treff på tirsdagens spill. Dagens meny består av kvalifiseringskamper til Champions League, og en del interessante oppgjør i den norske Toppserien. Vi har også et oppgjør i årets Champions League for kvinner, det helfranske oppgjøret mellom Paris Saint-Germain – Olympique Lyon. Det er finaleplassen som er i potten denne kvelden. Vi minner også om Viking lotto med 60 millioner i første premiepotten.

Arna-Bjørnar – Sandviken U 4.10
Vi skal se på lokaloppgjøret i Bergen i Toppserien mellom Arna-Bjørnar – Sandviken. Sandviken har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Sandviken vant begge kampene mot Arna-Bjørnar forrige sesong, 2-0 hjemme og 2-1 borte! I de siste 11 møtene når Arna-Bjørnar spiller hjemme, har de vunnet 8, det har blitt 0 uavgjort, mens Sandviken har vunnet 3. Målforskjellen er 21-7 i favør Arna-Bjørnar. Oddsen på kampen: H 3.95, U 4.10 og B 1.60. Selv om det ikke har endt uavgjort i de 11 siste møtene så tror vi det blir det denne gangen og det til gode 4.10 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper
NK Celje – Molde B
Paris Saint-Germain – Olympique Lyon B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens pott: