Hordalandsfotball

Oddstips 28.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Torsdagen ga en pen gevinst. På dagens meny står det en god del enkelt kamper fra diverse europeiske ligaer. Kanskje ikke det mest spennende, men noen kamper å sette en innsats på finner vi da. Vi skal ta for oss en kamp i den øverste belgiske ligaen. I tillegg er det flotte penger å hente i Viking Lotto.

KV Oostende – Anderlecht B 1.87
Det er KV Oostende mot Anderlecht. Den tidligere stopperkjempen i Manchester City, Vincent Kompany, er trener for Anderlecht. Med sine 3 gule kort, har Makhtar Gueye flest på Oostende. Peter Zulj har flest på Anderlecht med 2 kort. For et år siden lå Anderlecht på 13. plass med 2 poeng. Nå er de på 5.plass med 5 poeng. For et år siden lå Oostende på 6.plass med 6 poeng. Nå er de på 17.plass med 1 poeng. Oddsen på kampen: H 3.30, U 3.40 og B 1.87. Vi tro at dette er en kamp der Anderlecht tar alle tre poengene til 1.87 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Stellenbosch FC – Chippa United H
Stal Mielec – Gornik Zabrze B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: