Hordalandsfotball

Oddstips 29.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Denne lørdagen byr på mye bra fotball. En god del av de mindre europeiske ligaene er i gang . Her hjemme er det serierunde i Post Nordligaen og en del enkelt kamper fra Toppserien og Eliteserien. En forsmak på det alle venter på, engelsk fotball på høyeste nivå, finner vi også. Det er Community Shield kampen mellom Arsenal og Liverpool.

Arsenal – Liverpool (Minst fire gule kort) Ja 2.50
Vi skal se litt på den. Liverpool er uten tap på sine 4 siste kamper. I de siste 30 møtene når Arsenal spiller hjemme, har de vunnet 12, det har blitt 12 uavgjort, mens Liverpool har vunnet 6 ganger. Målforskjellen er 44-31 i favør Arsenal. Men Wembley er ikke hjemmebane for Arsenal . Liverpool har fått hvile bra før oppkjøringen, og ser ut til å være i rute til dette oppgjøret. Noen nøkkelspillere er ute, men stallen er bred og de ser ut til å klare seg bra. Arsenal sliter litt i forsvaret med skader og det spørs om det får negativ innvirkning i dette oppgjøret. Oddsen på kampen: H 4.60, U 4.00 og B 1.65. Litt lav odds på Liverpool gjør at vi velger denne handikap varianten, det blir utdelt minst 4 gule kort i kampen til 2.50 i odds. Noen blir sure i denne kampen når de ikke vinner og denne burde være rimelig sikker. Kampstart kl 1730.

Alternative kamper:
Brann – Strømsgodset H
Haugesund – Vålerenga B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott:

Lørdagens tippekupong: