Hordalandsfotball

Oddstips 3.august.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Trond Gausemel


Etter en fin innbringende helg, så er det mandag og nye muligheter på Langoddsen i dag. Det er full runde i OBOS-ligaen i dag.

HamKam-KFUM Oslo B 2.65
Vi tar for oss kampen Ham Kam – KFUM Oslo. Ham kam ligger på bunnen med 1 poeng. KFUM Oslo på 3.plass med 11 poeng. Ham-Kam har ikke vunnet noen av sine 8 siste kamper. For et år siden lå Ham-Kam på 11. plass med 5 poeng. KFUM Oslo har ikke vunnet noen av sine 6 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 2.25, U 3.45 og B 2.65. Selv om KFUM ikke har så sterk statistikk på bortebane , så tror vi de tar 3 poeng her. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper :
Grorud – Ullensaker/Kisa H
Kongsvinger – Øygarden B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: