Hordalandsfotball

Oddstips 30.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er søndagen som er den store fotball dagen denne helgen. Runde i Toppserien, Eliteserien og Obos-ligaen.  Selvfølgelig en del annen fotball fra de europeiske ligaer også.

Sarpsborg – Bodø/Glimt (Scorer Zinckernagel?) Ja 2.25
Vi skal se på en kamp i Eliteserien mellom Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt. Det er nummer 11 og nummer 1 på tabellen som møtes. Mos er toppscorer på Sarpsborg med 5 mål. Kasper Junker har scoret flest for Bodø/Glimt med sine 11 mål. Bodø/Glimt sin bortestatistikk denne sesongen: 6-2-0. Bodø/Glimt er uten tap på sine 16 siste kamper. Oddsen på kampen: H 4.30, U 3.95  og B 1.70. Litt lavt odds for oss og vi går for varianten Philip Zinckernagel scorer til 2.25 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Sandviken – LSK Kvinner H
Lyn Damer – Klepp B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Føler du deg klar for Flax?

Jubileums Flax

Måneds Flax: