Hordalandsfotball

Oddstips 31.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


De som fulgte vårt tips i går fikk en pen gevinst. Mandagen byr på et svært magert utvalg med fotball. Men vi skal prøve å finne noen som vi kan satse på.

Bohemians Dublin – Cabinteely (hcp 0-1) H 1.85
Vi ser på en kamp i den irske FA cupen mellom Bohemians Dublin FC – Cabinteely FC. Hjemmelaget har vunnet fem og tapt en på sine 6 siste kamper. Bortelaget har en bra form de også med 4 seire, 1 uavgjort og 1 tap på sine 6 siste kamper. Men de ligger en divisjon under hjemmelaget. Oddsen på kampen: H 1.27, U 4.30 og B 6.80. Det ligger sterkt an til at Bohemians tar denne seieren. Det er lav odds på vertene, så vi velger handikap varianten der. Cabinteely FC starter kampen med 1-0 og at Bohemians vinner til 1,85 i odds. Ikke helt det store kanskje men burde være rimelig sikker. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Norrby IF – Örgryte H
FC Lahti – FC Inter Turku B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Jubileumsflax: