Hordalandsfotball

Oddstips 5.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Nicholas Noreng


Det er et noe magert utvalg denne onsdagen. En kamp i Eliteserien og oppstart av Euro League som det mest interessante. Noen kamper i Allsvenskaen og øverste nivå i Finland kan også være en mulighet.

Molde – Start (over 1.5 mål til pause) H 1.92
Vi ser på kampen mellom Molde og Start fra den Norske Eliteserien. Start har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Molde.  Molde sin hjemmestatistikk denne sesongen: 5-0-0. Start sin bortestatistikk denne sesongen: 0-2-3. Oddsen på kampen: H 1.30, U 5.25, B 8.65. Ingen tvil hvor seieren havner altså. Vi vil ha litt bedre odds og satser på at det scores over 1.5 mål før pause, noe som gir 1.92 i odds. Kan man doble pengene her bør det være bra. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper :
FC København – Istanbul Basaksehir H
Shakhtar Donetsk – VfL Wolfsburg H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære spill:

Sjekk dagens lottopott: