Hordalandsfotball

Oddstips 6.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Torsdag og nye muligheter på Langoddsen . De som fulgte oss i går kunne doble pengene sine . Dagens meny byr på Allsvenskaen, finsk toppfotball og en del kamper i Euro League. En del av lagene i Euro League er nok ikke i topp kampform. Noen har avsluttet foregående serie, andre igjen midt i oppkjøring til neste sesong.

Wolverhampton – Olympiakos (Pause/Slutt) H/H 2.45
Vi skal se på kampen mellom Wolverhampton – Olympiakos. Det er 1/8 finale . Resultat i første kamp mellom Olympiacos – Wolverhampton ble 1-1. Olympiacos har ikke tapt på sine 5 siste bortekamper. Olympiacos hadde sin siste kamp i serien 19 juli. Oddsen på kampen: H 1.70, 3.25 og B 4.60. Dette bør Wolves klare greit, men vi bør finne noe bedre odds. Vi satser på handikap spillet H/H til 2,55 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper :
Basel – Eintracht Frankfurt U
AIK – Elfsborg U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens pott: