Hordalandsfotball

Oddstips 7.august

  • Eirik Gudmundsen


Det nærmer seg helg, men først skal vi se hva denne fredagen byr på. Et par kamper i damenes Toppserie, litt irsk Premier Division og et par kamper i Champions League som det mest interessante. I tillegg er det en kjempepott i vente til en enkeltvinner i Eurojackpot på over 800 millioner. Gårsdagens hovedtips gikk greit inn og de som fulgte oss nyter godene i dag.

Manchester City – Real Madrid (Scorer Sterling?) Ja 2.30
Vi skal se på retur oppgjøret i Champions League mellom Manchester City og Real Madrid, åttendedelsfinale. Real Madrid er uten tap på sine 11 siste kamper. Resultat i første kamp: Real Madrid – Man City 1-2. Man City har vunnet 7 hjemmekamper på rad. Det er nå snart tre uker siden Real Madrid spilte sin siste serie kamp. Holder formen seg?
City har nok det beste utgangspunktet med seier i borteoppgjøret. De kan klare seg med en uavgjort i denne kampen. Oddsen på kampen: H 1.67, U 4.10 og B 4.10. Vi ønsker en bedre odds og går for handikap spillet Raheem Sterling scorer mål til 2.30 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Røa – Avaldsnes B
Bohemians Dublin FC – Dundalk B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott til over 800 millioner: