Hordalandsfotball

Oddstips 8.august

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset


Fredagens tips satt som det skulle da Manchester City tok seg videre i Mesterligaen. I dag er det lørdag og nye muligheter. Ikke det mest spennende utvalget denne lørdagen, men noen spill finner vi. I tillegg er det penger å hente på Tippekupongen og i Lotto for de som vil prøve lykken.

Åsane damer – Fløy H 1.45
I forrige runde slo Åsane damene til med imponerende 3-1 borte mot mot ØHIL, en av opprykskandidatene. Milena Kokoz scoret like godt alle tre målene for Fjeldstads jenter. Dermed tok laget sesongens første seier. I dag skal de opp mot et Fløya lag i denne kveldskampen. Gjestene har kun to poeng på sesongens første fire kamper. Laget klarte derimot et imponerende comeback mot sist mot Fart etter å ha ligget under 0-3 en periode. Kampen endte 3-3. Litt lav odds, men de som er mer villig til å ta sjanser spiller denne med (0-1) i hcp. Da gir vertene 2.00 i odds.

Alternative kamper:
Florø – Alta B 1.95
Fram Larvik – Vard Haugesund B 1.85

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens pott:

Tippekupongen: