Hordalandsfotball

Oddstips 9.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det ble en meget pen lørdag, der samtlige spillforslag gikk inn. I dag er søndag og nye muligheter på Langoddsen. Dagens meny byr på full runde i Eliteserien. En kamp i Toppserien og litt forskjellig fra både innland og utland står også på menyen.

Aalesund – Viking B 1.95
Vi skal se på en kamp i Eliteserien mellom Aalesund – Viking. Hólmbert Aron Fridjonsson er toppscorer på Aalesunds med 8 mål. Veton Berisha har scoret flest for Viking med sine 3 mål. Aalesunds sin siste hjemmeseier mot Viking var i 2013. I de siste 17 møtene når Aalesunds spiller hjemme, har de vunnet 3, det har blitt 5 uavgjort, mens Viking har vunnet 9. Målforskjellen er 26-17 i favør Viking. Oddsen på kampen: H 3.45, U 3.65 og B 1.95. Vi går for en B her. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper :
Rosenborg – Sarpsborg 08 H
Örebro SK – IFK Göteborg B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Tippekupongen:

Sjekk ukens lykkespill: