Hordalandsfotball

Oddstips tirsdag 4 august.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er et litt magrere utvalg som møter oss på langoddsen denne tirsdagen. Litt enkelt kamper fra
helgens runde , noen play-off kamper og diverse. Vi skal se se på en kamp i play off i Championship mellom Brentford og Fulham.

Brentford – Fulham H 2.00
Brentford har satset hardt og var overbevisende i returkampen mot Swansea på hjemmebane. Fulham gikk videre i sin kamper mot Cardiff på bedre målforskjell. Begge lag med litt varierende styrke altså. Kampen går på Wembley og for de som lurer er vinneren klar for Premier League. De gir vinneren rundt 1.6 milliarder i inntekt. Dermed er denne kampen ofte omtalt som kampen i verden med størst pengepremie. Oddsen på kampen:  H 2.05, U 3.00 og B 3.40. Vi går for en hjemmeseier her til 2.05 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper :
Lillestrøm – Sogndal H
Finn Harps – Shelbourne U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott:

Forsøke å skrape deg frem til FLAX: