Hordalandsfotball

Oddstips 27.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne torsdagen byr på full runde i OBOS-ligaen . Det går en del kamper med kvalifisering til Euro-League også, der blant annet Rosenborg møter Breidablik hjemme. Også Bodø/Glimt er i aksjon denne kvelden.

Sandnes Ulf – Raufoss H 1.95
Vi skal se på en kamp i OBOS-ligaen mellom Sandnes Ulf og Raufoss. Raufoss har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper. Kent Håvard Eriksen er toppscorer på Sandnes Ulf med 6 mål. Kristoffer Nesso har scoret flest for Raufoss med sine 4 mål. For et år siden lå Raufoss på 6. plass med 19 poeng. Nå er de på 12.plass med 10 poeng. Sandnes Ulf ligger på 6 plass med 17 poeng. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.35 og B 3.35. Vi tror at Sandnes Ulf tar alle tre poengene i denne kampen til 1.95 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
KFUM Oslo – Stjørdals-Blink H
Åsane – Grorud H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: