Hordalandsfotball

Oddstips 1.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Nok en flott dag på oddsen mandag med nye pen gevinst. Tirsdagen byr ikke på mye fotball på Langoddsen, men vi skal kikke på litt av det som byr seg.  Wimbledon – Charlton.

AFC Wimbledon – Charlton  H 2.45
Engelsk cup. Vi skal til tredje nivå i det engelske seriesystemet og kampen mellom AFC er oppstart på en ny sesong for disse lagene. Charlton har ikke vunnet noen av sine 8 siste kamper. AFC Wimbledon har spilt 5 hjemmekamper på rad uten å vinne. Charlton har ikke vunnet noen av sine 5 siste bortekamper. Men det er blanke ark for begge lag nå. Oddsen på kampen:  H 2.45, U 3.20 og B 2.35. Det legges opp til et jevnt oppgjør her i følge NT. Vi satser på at AFC Wimbledon tar seg videre. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper:
Carlisle United – Fleetwood Town B
FC Haka – FC Ilves B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott:

Månedsflax: