Hordalandsfotball

Oddstips 10.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er fortsatt et litt magert utvalg denne midtuken på langoddsen. Vi lager tipsene våre dagen før så det kan være at NT legger inn flere kamper på selve kampdagen. Men det viktigste er å prøve å prikke inn et tips som dere kan bruke til å tjene noen kroner på. I dag skal vi også ta for oss svensk fotball i fra Allsvenskaen.

Örebro – Malmö (hcp 1-0) B 2.00
Det er oppgjøret mellom Örebro SK – Malmö FF. Malmø på topp i serien, Örebro på 11.plass. Bortelaget med 39 poeng, hjemmelaget med 19 poeng. Örebro har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper mot Malmö. Malmö er uten tap på sine 8 siste kamper. Malmö sin bortestatistikk denne sesongen: 4-3-1. Oddsen på kampen: H 6.00, U 4.30 og B 1.37. Litt for lavt på borteseier så vi velger varianten handikap fulltid 1-0 og vi spiller B til 2.00 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Lens – Paris Saint-Germain B
IFK Norrköping – Östersunds FK ,Handikap fulltid 0-1 og H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott:

MånedsFlax: