Hordalandsfotball

Oddstips 11.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fredagens meny består av en del enkelt kamper på høyere nivå fra de europeiske ligaer. Lørdag starter Premiere League igjen og det er nok noe mange har gledet seg til. Men først dagens tips. Vi skal se på en kamp i Championship mellom Watford – Middlesbrough.

Watford – Middelsbrough H 1.90
Watford rykket ned fra øverste nivå for kort tid siden. På hjemmebane har ikke Watford tapt for Middlesbrough i sine 3 siste møter. Middlesbrough har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Middlesbrough har vunnet 3 kamper på rad. Dette er første seriekamp for sesongen 20/21. Det blir spennende å se om Watford vil prøve å komme tilbake til det gode selskap på direkten. Oddsen på kampen: H 1.90, U 3.20 og B 3.70. Vi tror hjemmelaget tar alle tre poeng her til 1.90 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper.
Bordeaux – Lyon B
LASK Linz – Austria Wien, Handikap fulltid 0-1 , H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Store penger å hente i dagens Lotto:

Måneds Flax: