Hordalandsfotball

Oddstips 12.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det ble treff i går. Nå er det endelig helg og lørdag. Det er ren ketsjup effekt over utvalget i dag. Premier League, La Liga, tysk fotball og mange andre serier er i gang igjen. Og det er nok mange som har ventet på. Så har vi selvsagt våre norske kamper som går også i dag, med flere kamper i Toppserien som det gjeveste.

Liverpool – Leeds (Scorer Mane) Ja 2.00
Vi velger oss en kamp i Premier League, det ikoniske oppgjøret mellom Liverpool – Leeds. For de som har noen år på baken så var dette et klassisk oppgjør en gang i tiden. Litt statistikk: På hjemmebane har ikke Liverpool tapt for Leeds i sine 4 siste møter. Leeds er uten tap på sine 8 siste kamper. Leeds har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Oddsen på kampen: H 1.32, U 5.20 og B 7.60. Det levnes liten tvil om hvor NT tror poengene går. Vi går for en litt annen variant og satser på at Sadio Mane scorer mål til 2.00 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper :
Crystal Palace – Southampton B
Avaldsnes – Vålerenga B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott:

Dagens tippekupong:

MånedsFlax: