Hordalandsfotball

Oddstips 13.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Etter en flott fotball lørdag så fortsetter det med mange gode kamper på langoddsen. Det er full runde i eliteserien og mange andre kamper på høyt nivå.

Tottenham – Everton (Hjemmelaget- scorer i begge omganger) H 2.85
Vi velger oss kampen Tottenham – Everton i Premier League som vår kamp. På hjemmebane har ikke Tottenham tapt for Everton i sine 12 siste møter. Tottenham har vunnet 7 hjemmekamper på rad. Tottenham har ikke tapt noen av sine 8 siste hjemmekamper. Mourinho klager over at klubben ikke kjøper inn en ny spiss til laget. Vil det virke inn på kampen? Oddsen på kampen: H 1.87, U 3.40 og B 3.95. Det blir fort litt overraskende resultater i de første kampene. Derfor går vi for en variant med at hjemmelag scorer i begge omganger til 2.85 i odds. Kampstart kl 1730.

Alternative kamper
West Bromwich – Leicester B
Strømsgodset – Rosenborg B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

MånedsFlax:

Lykkespillet kommende uke: