Hordalandsfotball

Oddstips 14.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Etter en flott fotballhelg venter hverdagen. I dag er det er full runde i OBOS-ligaen. Ellers på på menyen noen enkelt kamper fra de europeiske ligaer. Vi tar for oss den ene kampen i Premiere League som er på langoddsen.

Sheffield Utd – Wolverhampton U 2.85
Begge lag gjorde sine saker bra forrige sesong. I de siste 16 møtene når Sheffield United spiller hjemme, har de vunnet 8, det har blitt 5 uavgjort, mens Wolverhampton har vunnet 3 ganger. Målforskjellen er 29-22 i favør Sheffield. Forrige sesongs oppgjør mellom lagene: 1-0 (Sheffield hjemme) og 1-1 (Wolverhampton hjemme). Her må man nok regne med et jevnt oppgjør. Oddsen på kampen: H 3.30, U 2.85 og B 2.35. Vi går for en U i denne kampen til 2.85 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Kongsvinger – Åsane B
Jerv – Sogndal B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MånedsFlax:

Ukens lykkespill: