Hordalandsfotball

Oddstips 15.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Tirsdag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget denne tirsdagen domineres av engelsk Ligacup fotball. Nå begynner Premiere League lagene å delta og det blir interessant. Ellers en OBOS liga kamp og noen singelkamper fra øverste nivå i Europa.

Derby – Preston H 2.30
Vi skal se på en kamp i den engelske Ligacupen mellom Derby – Preston. Preston har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. På hjemmebane har ikke Derby tapt for Preston i sine 8 siste møter. Preston har ikke vunnet noen av sine 5 siste bortekamper. Begge lag tapte sin første kamp i Championship. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.05 og B 2.55. Vi tror Derby vinner denne kampen til 2.30 i odds. Kampstart kl 1930.

Alternative kamper :
Tromsø – Lillestrøm H
KAA Gent – Rapid Wien H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens pott:

MånedsFlax