Hordalandsfotball

Oddstips 16.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Onsdagens meny består av kvalifiserings kamper til Champions League og engelsk ligacup kamper som det mest interessante. Selvfølgelig er det også en del enkelt oppgjør i de europeiske toppsjiktet. Onsdag betyr også storpott i Lotto.

St.Mirren – Celtic (Flest scoringer i en omgang) B 1.87
Vi skal se på en kamp i den øverste skotske serien, mellom St.Mirren og Celtic. Hjemmelaget på 7.plass med 7 poeng, bortelaget på 3.plass med 13 poeng. Celtic sin bortestatistikk denne sesongen: 2-1-0. St. Mirren har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper mot Celtic. Jonathan Obika er toppscorer på St. Mirren med 2 mål. Odsonne Edouard har scoret flest for Celtic med sine 4 mål. Oddsen på kampen: H 14.00, U 6.00 og B 1.12. Ingen tvil om hvor seieren går ifølge NT. Vi er enig med den vurderingen men ønsker mye bedre odds og går for at det blir flest scoringer i andre omgang til 1.90 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Paris Saint-Germain – Metz U
FK Qarabag – Molde H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens pott:

Måneds Flax: