Hordalandsfotball

Oddstips 17.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Njål Arnar Johansen


Det er torsdag og nye muligheter på Langoddsen. Dagens utvalg består i kvalifisering til Europaligaen. Der har vi blant annet en del norske lag med, Bodø Glimt og Viking. Ellers er det en del kamper i engelsk ligacup også.

Bodø/Glimt – Zalgiris Vilnius (O/U 3.5 mål) U 1.80
Vi velger oss oppgjøret Bodø/Glimt – FK Zalgiris Vilnius. Det skal bli interessant og se om Bodø Glimt klarer å hevde seg på samme måte som de gjør i hjemlig serie. Bodø/Glimt er uten tap på sine 18 siste kamper. Bodø/Glimt har ikke tapt noen av sine 19 siste hjemmekamper. Bodø/Glimt har vunnet 10 hjemmekamper på rad. Bortelaget har også gjort sine saker bra i hjemlig serie, men langt fra så dominerende som Bodø Glimt. Oddsen på kampen: H 1.18, U 6.20 og B 9.80. NT går for en solid hjemmeseier her. Vi ønsker bedre odds og velger varianten under 3,5 mål til 1.80 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper
Viking – Aberdeen H
IFK Göteborg – FC København B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens pott:

Måneds Flax: