Hordalandsfotball

Oddstips 18.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er et bra utvalg med fotballkamper denne fredagen, men dessverre så er mange av kampene på et noe lavere nivå. Men vi finner noen godbiter og vi skal se på oppgjøret fra engelske Championship.

Coventry City – Queens Park Rangers B 2.90
Coventry City har ikke tapt noen av sine 14 siste hjemmekamper. I de siste 10 møtene når Coventry City spiller hjemme, har de vunnet 4, det har blitt 1 uavgjort, mens QPR har vunnet 5. QPR har kommet bra igang i Championship med seier i første kamp. Coventry tapte sin første kamp. Oddsen på kampen. H 2.30, U 3.05 og B 2.90. Her går vi for at QPR fortsatt er i flyten og vinner denne kampen til 2.90 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Sligo Rovers – Bohemians Dublin FC B
Derry City – St. Patricks H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens pott: