Hordalandsfotball

Oddstips 19.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det er lørdag og nye sjanser på Langoddsen. Bundesliga er i gang igjen for fullt. Premier League er i gang med andre runde og det er et bra utvalg med fotballkamper ellers på høyt nivå. I tillegg er det flott penger å hente på Tippekupongen med en stor pott på 2,3 milloner i bonuspott, samt 14 millioner til alenevinner i Lotto.

Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach (Håland scorer og Dortmund vinner) Ja 2.35
Vi velger oss en kamp i den tyske Bundesligaen, oppgjøret mellom Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach. Borussia MG har ikke vunnet noen av sine 11 siste kamper mot Dortmund. På hjemmebane har ikke Dortmund tapt for Borussia MG i sine 7 siste møter. Dortmund vant begge kampene mot Borussia MG forrige sesong, 1-0 hjemme og 2-1 borte! Oddsen på kampen: H 1.55, U 4.10 og B 4.50 . Ingen tvil hvor seieren går, men vi ønsker noe bedre odds og går for handikapvarianten Erling Braut Haaland scorer og Dortmund vinner til 2.35 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper.
Getafe – Osasuna H
Vålerenga – Molde H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Se tipsene til Arne Scheie her:

Dagens Pott:

MånedsFlax: