Hordalandsfotball

Oddstips 20.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Njål Arnar Johansen


De som fulgte oss i går fikk en fin gevinst. Dagens meny byr på mye bra fotball. Full runde i Eliteserien, flere kamper i Premier League og mye annet. Vi velger oss en kamp fra Eliteserien, kampen mellom Brann og Bodø/Glimt.

Brann – Bodø/Glimt (Scorer Jens Petter Hauge)  Ja 2.00
Brann på 9.plass med 22 poeng, Bodø/Glimt på 1.plass med 47 poeng. Gilbert Koomson er toppscorer på Brann med 8 mål. Jens Hauge har scoret flest for Bodø/Glimt med sine 13 mål. Bodø/Glimt er uten tap på sine 19 siste kamper. Brann har spilt 5 hjemmekamper på rad uten å vinne. Oddsen på kampen: H 5.60, U 4.85 og B 1.45. Det blir nok borteseier i denne kampen, og vi går for en odds variant som gir noe mer penger. Jens Petter Hauge scorer til 2.00 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Start – Kristiansund B
Chelsea – Liverpool B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

MånedsFlax:

Ukens lykkespill: