Hordalandsfotball

Oddstips 21.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Ny uke og nye muligheter på langoddsen. Gårsdagens tips med Jens Petter Hauge scorer mål satt helt som det skulle. I tillegg gikk Liverpool og Kristiansund inn. Dermed full pott for de som fulgte oss. Dagens meny består av full runde i OBOS ligaen, bra med kamper i Allsvenskaen og enkeltkamper fra høyere nivå i Europa.

Sogndal – Stjørdals/Blink (Pause/Slutt) H/H 2.00
Vi velger oss Sogndal mot Stjørdals/Blink som vår kamp. Sogndal på 2.plass i serien med 30 poeng, Stjørdals/Blink på 7.plass med 22 poeng. Sogndal sin hjemmestatistikk denne sesongen: 6-0-1. Sogndal er uten tap på sine 10 siste kamper. Med sine 5 gule kort, har Igoh Ogbu flest på Sogndal. Anders Nygaard har flest på Stjørdals/Blink med 6 kort. Oddsen på kampen: H 1.40, U 4.35 og B 6.00. Da det er litt lav odds på Sogndal seier så velger vi handikap varianten H/H til 2,0 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper.
Åsane – Øygarden H/H 2.00
Wolverhampton – Manchester City B/B 2.10

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

MånedsFlax: