Hordalandsfotball

Oddstips 22.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne tirsdagen byr på en del blanda drops innen fotballen. De norske damene spiller landskamp mot Wales, EM kvalifisering, flere kvalifiseringskamper til Champions League  og engelsk Ligacup som det mest interessante. Vi velger oss en kvalifiseringskamp:

Slavia Praha – Midtjylland U 3.40
Kampen mellom Slavia Praha og Midtjylland er vår kamp i dag. Slavia Praha er uten tap på sine 18 siste kamper. Slavia Praha har ikke tapt noen av sine 14 siste hjemmekamper. Slavia Praha har vunnet 3 hjemmekamper på rad. Midtjylland har også gjort sine saker bra med bare et tap på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.70, U 3.40 og B 4.40. Her går vi for en U til 3.40 som vårt tips. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Norge – Wales , Handikap fulltid 0-4 B 2,10
West Bromwich – Brentford H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: