Hordalandsfotball

Oddstips 23.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Tirsdagen ga gode penger tilbake for de som fulgte våre tips. Nå er det onsdag og nye muligheter på Langoddsen. Menyen preges av engelsk Ligacup fotball , kvalifisering til Champions League og blanding av enkelt kamper i fra de europeiske ligaer. Vi minner og om Vikinglotto i dag med 59 millioner i første premiepotten.

Molde – Ferencvaros H 2.20
Vi skal se på en kamp i kvalifiseringen til Champions League mellom Molde – Ferencvarosi Tc. Molde har gjort det langt bedre i denne kvalifiseringsrunden enn de har gjort i den hjemlige liga. Ferencvarosi er uten tap på sine 14 siste kamper. Ferencvarosi har ikke tapt på sine 7 siste bortekamper. Ferencvarosi har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. De slo ut blant annet Celtic. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.15 og B 3.00. Vi satser på at Molde klarer å vinne denne kampen til 2.20 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper :
Leicester – Arsenal H
Preston – Brighton B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: