Hordalandsfotball

Oddstips 25.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Thomas Karlsen


Det er fredag og nye muligheter på Langoddsen. Det er full runde i OBOS-ligaen som det mest interessante i dag. Vi velger oss en kamp i OBOS-ligaen mellom Ranheim og Åsane. Husk også at det er Vikinglotto og pene penger å hente denne fredagen.

Ranheim – Åsane (Pause/Slutt) H/H 2.25
Ranheim ligger på 3.plass med 30 poeng, Åsane på 5.plass med 28 poeng. Ikke så stor avstand altså. Åsane har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Ranheim. Åsane har vunnet 3 kamper på rad. På hjemmebane har ikke Ranheim tapt for Åsane i sine 3 siste møter. Oddsen på kampen: H 1.55, U 3.95 og B 4.75. Litt lav odds på hjemmeseier så vi velger varianten H/H til 2.25 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt H
KV Kortrijk – Royal Antwerp FC B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: