Hordalandsfotball

Oddstips 26.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


En pen dag igjen for de som fulgte oss på langoddsen. To av tre spill satt. Det er et rikholdig utvalg på Langoddsen denne lørdagen. Ikke bare de store ligaene i utlandet, men også i det norske seriesystemet. Vi minner også om Lotto trekningen i dag, kanskje du er den heldig der. I tillegg skal 12’er-potten ut i dag. Den er på 4.3 millioner kroner.

Burnley – Southampton H 3.20
Vi velger oss en kamp i Premier League mellom Burnley – Southampton i dag. På hjemmebane har ikke Burnley tapt for Southampton i sine syv siste møter. De 3 siste kampene til Southampton har endt med tap.  Burnley vant begge kampene mot Southampton forrige sesong, 3-0 hjemme og 2-1 borte! Burnley har bare spilt en seriekamp så langt, det ble tap mot Leicester. Southampton har tapt begge sine første kamper i årets sesong. Oddsen på kampen: H 3.20, U 3.15 og B 2.25. Burnley er et vanskelig lag å møte på hjemmebane. Vi går derfor for hjemmeseier til 3.20 i odds.
Kampstart kl 2100.

Alternative kamper.
Medkila – Åsane Damer H
Crystal Palace – Everton B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Arne Scheies tippetips:

MånedsFlax: