Hordalandsfotball

Oddstips 27.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Thomas Karlsen


To av tre forslag ga penger i går. I dag er fotball rundt om i hele Europa med flere småspennende oppgjør å velge mellom. Våre forslag er i det nære og vi velgerå gå for spill fra den norske Eliteserien denne søndagen.

Aalesund – Rosenborg B 1.50
Ikke den beste oddsen dette, men 50% rente på pengene er en annen måte å se dette på. Rosenborg hadde en tøff kamp mot tyrkisk motstand i midtuken og skal opp mot nederlandske PSV kommende uke. Vi tror likevel at de klarer å mobilisere nok til å slå Aalesund. En seier til trønderne vil løfte laget opp på medaljeplass forbi Molde. Vertene AaFK er i fritt fall og Lars Arne Nilsen har nok neste sesong like mye i tankene som troen på å redde plassen i år. Oddsen på kampen: H 5.35, U 4.50 og B 1.50. Spillstopp 17.55

Andre spillbare kamper:
Kristiansund H 2.00
Tertnes H 1.40
Bodø/Glimt U 4.35
Bodø/Glimt – VIF UB 2.25

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MånedsFlax:

Ukens lykkespill: