Hordalandsfotball

Oddstips 28.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Hovedspillet trillet inn til pene 50% avkastning på pengene søndag. I dag er det mandag og nye muligheter på Langoddsen. Dagens mest interessante fotball er full runde i OBOS ligaen sammen med en del viktige oppgjør i Premier League.

Åsane – Raufoss (Scorer Udahl?) Ja 2.00
Vi velger oss en kamp i OBOS ligaen som vår kamp mellom Åsane – Raufoss. Åsane ligger på 5.plass med 28 poeng, Raufoss på 8.plass med 21 poeng. Raufoss er uten tap på sine 5 siste kamper. Åsane har ikke tapt noen av sine 5 siste hjemmekamper. Oddsen på kampen: H 1.85, U 3.60 og B 3.45. Vi tror Åsane vinner og at Henrik Udahl scorer mål til 2.00 i odds. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Strømmen – Ranheim B
Liverpool – Arsenal , H/H 2,05

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Klar for Flax på en mandag?

Ukens lykkespill: