Hordalandsfotball

Oddstips 3.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Vi prøver på nytt i dag med forslag til fotballkamper man kan sette en innsats på. Nations League er stikkordet i dag. Vi skal se på en kamp mellom Finland – Wales.

Finland – Wales B 2.25
Det er en god stund siden landslagene har vært samlet og det blir spennende og se om de holder formen. Wales har ikke tapt på sine 6 siste kamper. Finland har tapt 3 og vunnet 3 på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 3.05, U 2.95 og B 2.25. Vi går for en seier til Wales i denne kampen til 2.25 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Bulgaria – Irland B
Tyskland – Spania U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens pott:

Måneds Flax: