Hordalandsfotball

Oddstips 30.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Thomas Karlsen


En flott dag for de som fulgte oss tirsdag. I dag er det er onsdag og trekning i Vikinglotto. Det er 76 millioner i første premiepotten, kanskje du er den heldige? Det er et variert utvalg i dag på Langoddsen. Det spenner fra NM kvalifisering damer, Post Nord-ligaen, engelsk ligacup, spansk La liga og tysk supercup og mye mer. Vi velger oss en kamp i kvalifiseringen til Champions League.

Midt-Jylland – Slavia Praha H 2.55
Slavia Praha er uten tap på sine 20 siste kamper. Resultat i første kamp: Slavia Praha – Midtjylland 0-0. Slavia Praha har ikke tapt på sine 7 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 2.55, U 2.95 og B 2.65. Vi tror at det vipper danskenes vei på hjemmebane til 2.55 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper.
Levanger – Sotra SK U
Åsane Damer – Hønefoss BK B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: