Hordalandsfotball

Oddstips 4.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Ny pen gevinst torsdag for de som fulgte tipsene. Utvalget denne fredagen preges av Nations League der blant annet Norge skal i ilden mot Østerrikke. Ellers er det noen ligacup kamper i England og en del kamper i Irland på lavere nivå.

Norge – Østerrike H 2.30
Vi skal se på kampen mellom Norge og Østerrike. Norge er uten tap på sine 9 siste kamper. Norge har ikke tapt noen av sine 15 siste hjemmekamper. Nå skal det legges til at begge lags siste kamper foregikk for nesten et år siden. Det ser ut til at Østerrike sin stjerne Alaba er ute til dette oppgjøret. Det spørs hvor mye det vil svekke laget. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.00 og B 2.95. Norge er favoritt på hjemmebane og vi satser på seier til 2.30 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper.
Burton Albion – Accrington Stanley H
Waterford – St. Patricks B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Sjekk dagens pott:

Jakter du Flax for livet?