Hordalandsfotball

Oddstips 5.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er lørdag og nye muligheter på langoddsen. Selv om herrene er i landskamp modus finner vi en del å sette en innsats på. Vi skal til Toppserien og oppgjøret mellom Vålerenga og Sandviken. Husk også å levere inn din Lotto poeng.

Vålerenga – Sandviken H 2.00
Vålerenga leder Toppserien med 25 poeng. Sandviken på 5.plass med 19 poeng. På hjemmebane har ikke Vålerenga tapt for Sandviken i sine 4 siste møter.Vålerenga er uten tap på sine 10 siste kamper. Vålerenga sin hjemmestatistikk denne sesongen: 3-1-0. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.65 og B 2.90. Vi tror at Vålerenga blir for sterke for Sandviken og vinner til 2.00 i odds. Kampstart kl 1630.

Alternative kamper
Kypros – Montenegro B
Sunderland – Hull H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens pott:

Ukens tippekupong:

Sjekk Flax’en din: