Hordalandsfotball

Oddstips 6.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er søndag og nye muligheter på langoddsen. Gårsdagens tips gikk greit inn , og de som fulgte oss kunne innkassere en pen gevinst. På dagens meny er det fortsatt mye landslagsfotball og vi skal se på kampen mellom Serbia og Tyrkia.

Serbia – Tyrkia H 1.95
Serbia er Norges hinder for å komme til EM neste år. Begge lag røk på en smell i den første kampen i denne runden. Normalt har Serbia et bedre lag enn Tyrkia . Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.20 og B 3.45. Vi tror Serbia blir for sterke for tyrkerne og at de reiser seg etter tapet for Russland. Odds på hjemmeseier er 1.95. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper.
Ungarn – Russland B
Sotra SK – Arendal U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MånedsFlax: